O nama

Obzirom da se u Republici Hrvatskoj uskoro uvode fiskalne blagajne, okupili smo tvrtke koje su zahvaljujući bogatom iskustvu u radu s naplatnim uređajima sposobne ponuditi Vam kompletnu uslugu vezanu uz uvođenje fiskalnih uređaja na Vaša prodajna mjesta.

Iskustvo stečeno u poslijednjih dvadesetak godina rada s naplatnim uređajima u Hrvatskoj, kao i ono pri uvođenju fiskalnih blagajni u susjednim državama, iskoristit ćemo kako bi Vam na najkvalitetniji način pomogli pri donošenju Vaše odluke. Sposobni smo ponuditi Vam sve što Vam je potrebno kako bi proces fiskalizacije za Vas prošao što bezbolnije.

U mogućnosti smo jamčiti svim našim korisnicima i postprodajne usluge vezane za što kvalitetnije funkcioniranje Vaših uređaja, servisnu podršku 24 sata dnevno u svakom dijelu Hrvatske, nadogradnje sustava, kako i savjete za što kvalitetniji rad Vašega objekta.
Mi rastemo zajedno s našim korisnicima.

Aplikacije „Smart rješenja“ koje Vam nudimo, proizvodi tvrtka TOMISLAV 1994 d.o.o i provjerene su u višegodišnjem radu s velikim brojem zadovoljnih korisnika, dio kojih možete vidjeti na našoj referentnoj listi.

Možemo Vam ponuditi kupovinu po povoljnim uvjetima, uz višeobročno plaćanje ili pak najam naših aplikacija uz osiguranu kvalitetnu servisnu podršku.

Bez obzira na Vašu odluku, rado ćemo Vas savjetovati ili odgovoriti na Vaša pitanja.